Informatie Diabetes Hulpverleners


diabetes.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Informatie Diabetes Hulpverleners
Diabetes2
Diabetes2
http://www.diabetes2.nl

Diabetesfederatie
Diabetesfederatie
http://www.diabetesfederatie.nl/folder-preventie-in-praktijk/richtlijnen-en-adviezen/psychosociale-problematiek-bij-diabetes-mellitus/download.html

Gc Beverwaard
Gc Beverwaard
http://www.gc-beverwaard.nl/zorgprogramma-diabetes

Gelreziekenhuizen
Gelreziekenhuizen
http://www.gelreziekenhuizen.nl/Internet_Channel/13601/Interne_geneeskunde_Apeldoorn-Polikliniek-Diabetes_polikliniek.html

Medicinfo
Hulpverlening - in dit hoofdstuk - medisch a-z - medic info
http://www.medicinfo.nl/%7B5d130009-7708-4005-84ca-576e66840a8b%7D/%7B3ff6f839-6dbf-4d93-84e8-6a3fc9067b42%7D

Slotervaartziekenhuis
Document moved
http://www.slotervaartziekenhuis.nl/diabetes

Umcg
Universitair diabetescentrum.   intern adres in het umcg: triade gebouw, 1e verdieping (ingang 23) het universitair diabetescentrum biedt aan patiënten met diabetes op multidisciplinaire wijze complete diabeteszorg. in het umcg werken alle hulpverleners op één locatie samen; hier vindt u naast de
http://umcg.net/?page_id=186

Zoetermeergezond
Diabetes mellitus :: zoetermeer gezond
http://www.zoetermeergezond.nl/paginas/zorgprogrammas/diabetes-mellitus.html

Zorggroep Almere
Hulpverlenersteams bij diabetes. behandeling van diabetes is teamwork. diabetesteams van zorggroep almere staan voor u klaar.
http://www.zorggroep-almere.nl/diabetes/hulpverlenersteams.php

Gerelateerd
 • Voorlichtings over diabetes mellitus
  Met deweekkrant.nl bent u n klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via n klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • CBS: Steeds meer mensen met diabetes
  Het aandeel mensen dat aangeeft diabetes te hebben, is flink toegenomen sinds de eeuwwisseling. Vooral diabetes type 2 komt steeds vaker voor, en dan vooral onder 55-plussers. Het hebben van overgewicht speelt hier een belangrijke rol in.
 • 'Ik heb laten zien dat je met diabetes type 1 alles kunt d..
  Aan de start van de Trappenbergloop stond begin deze maand ook de 15-jarige Sanne van Beem. De Bussumse is een half jaar geleden gediagnosticeerd met diabetes type 1
 • Patinten-educatie bij (pre)diabetes: een noodzakelijke in..
  Bij mensen met prediabetes (6 8% van de Belgische bevolking) kan therapeutische patinten-educatie de kans op het ontwikkelen van diabetes type 2 verkleinen met 51 tot 58%.
 • Injectie smoort diabetes
  Beginnende ouderdomsdiabetes kan straks in de kiem worden gesmoord. Nederlandse en Kroatische onderzoekers zeggen chronische ontstekingsreacties in het diepe buikvet te kunnen blokkeren. Daar ligt, naar verluidt, de sleutel van de insuline-ongevoeligheid die diabetes feitelijk is.
 • Julia (4) en haar moeder vertellen op tv over leven met di..
  DEVENTER - De 4-jarige Julia Lunenburg uit Deventer en haar moeder Janneke zijn op donderdag 26 maart te gast in een special rond het Diabetes Fonds in het televisieprogramma 'Tijd voor MAX'.
 • Telecoaching bij diabetes type 2 leidt tot betere behandel..
  Telefonische coaching bij mensen met diabetes type 2 heeft een positieve impact op belangrijke risicofactoren als de bloedsuikerwaarden, het cholesterolgehalte en het gewicht.
 • Ervaren hoe benauwend het kan zijn om diabetes te hebben?
  Duizeligheid, zweten en je niet kunnen focussen; hoe het voelt het om als diabetespatint een hypo te krijgen, konden mensen in Nijmegen dinsdag ervaren in een zogenoemde Escape Room.
 • Ramadan-toolbox moet moslims met diabetes helpen
  De Nederlandse Diabetes Federatie (NDF) en de Jan van Ooijenstichting stellen samen met farmaceut MSD voorafgaand aan de islamitische vastenmaand ramadan een zogeheten toolbox Diabetes & ramadan beschikbaar. De box moet behandelaars helpen om vastende moslims met diabetes beter te informeren.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal